Редактор: e-mail: кадър bTVФеноменалната воля е основната причина за успеха на Цветана Пиронкова

...
Редактор: e-mail: кадър bTVФеноменалната воля е основната причина за успеха на Цветана Пиронкова
Коментари Харесай

Юлия Берберян: Всички на US Open имат сервиси и форхенди, Пиронкова печели с феноменална воля

Редактор: 

e-mail: 

кадър bTV

Феноменалната воля е главната причина за триумфа на Цветана Пиронкова на US Open, това коментира Юлия Берберян в студиото на bTV. “Всички на US Open имат форхенди, бекхенди и сервиси, само че печели единствено една “, сподели още известната специалистка по тенис.

Според Берберян Пиронкова несъмнено е упражнявала доста. На шампионата има четири състезателки майки, измежду които е и българката. Берберян акцентира, че изпитва същинско удивление към тези спортистки, които трансформират отношението към женския тенис.

За срещата на Пиронскова със Серина Уилямс ще има значение и физическата мощ, разяснява известната треньорка, която обаче не се нае да направи прогноза за изхода на дуела.

Берберян разяснява и случая с Джокович, като разяснява, че „ перкането “ на топката може да е възможно на българските или сръбските кортове, само че не и в Съединени американски щати, където разпоредбите са преди всичко. Тя акцентира, че дисквалификацията и санкцията на международния №1 тенисист би трябвало да е обеца на ухото за балканските играчи. „ По българските кортове има деца, които псуват “, разяснява с терзание Юлия Берберян.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР